<< Ga terug

Kamper Trompetter Korps behaalt eerste plaats op Nederlands Kampioenschap

Kamper Trompetter Korps behaalt eerste plaats op Nederlands Kampioenschap

KAMPEN/ASSEN - In het Achillesstadion in Assen heeft het KTK op 15 juni de eerste plaats behaald op het Nederlands Kampioenschap voor showkorpsen. Met hun muzikale show “Boundaries” kregen de muzikanten zowel in de middag als in de avond de hoogste score van de jury van het Open Dutch Showcorps Championships.

Dat is een prachtige prestatie van de muzikale ambassadeurs van Kampen, want het is al de tweede show die het KTK in een jaar tijd ten tonele brengt. Ze wonnen zowel de middag- als de avondcompetitie. Door deze resultaten mag het KTK zich een jaar lang Open Dutch Showcorps Champion noemen. Het KTK heeft de mooie resultaten die in het winterseizoen zijn behaald bij de indoor competitie een mooi vervolg kunnen geven. Loon na werken voor de jonge ledengroep.

Het KTK kan bijna gaan genieten van een welverdiende zomervakantie, waarna er weer optredens op het programma staan waaronder bloemencorso Zundert. Maar eerst is het op zaterdag 6 juli 2019 weer tijd voor de jaarlijkse open dag van het KTK, waarbij alle geïnteresseerden kunnen kennismaken met de club. De winnende show 'Boundaries' zal natuurlijk worden gespeeld, maar ook zijn er spelletjes en leuke activiteiten voor de jongste kinderen, die bij de KTK Music Kidz gratis muzieklessen kunnen krijgen vanuit de vereniging. De Open Dag begint om half elf op het Arie van Oortplein, het voetbalveld naast zwembad De Steur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo