<< Ga terug

Kamper fotograaf Marco Klompenmaker genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Kamper fotograaf Marco Klompenmaker genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020
Foto: Marco Klompenmaker

KAMPEN – De Kamper fotograaf Marco Klompenmaker is genomineerd in de prestieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020.

Uit ruim 1250 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een award. In 8 fotocategorieën werden 10 foto’s genomineerd. Marco werd genomineerd in de categorie Getting Ready. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Susan Lippe-Bernard, mede-organisator van de verkiezing: “Het lijkt wel of dit jaar de aanwas van ambitieuze talenten die voor het eerst inzenden groter is dan bij eerdere edities van de BFA. Zij sturen hun meest recente werk in en blijken blij verrast met hun eerste nominatie. Deze talenten wedijveren nu met hun nominaties om de Awards. Hun foto’s nemen het op tegen de genomineerde foto’s van toegewijde professionals die veelal honderden bruidsreportages hebben gefotografeerd in binnen- en buitenland. Ondanks de grote verschillen in ervaring zijn alle genomineerden gewaagd aan elkaar”.

Publieksprijzen & Overall Winnaar

Tot 1 mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl. Op 11 mei 2020 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint tevens de titel Overall Winnaar 2020.

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun bruiloft kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo