De Brug

Dinsdag, 4 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Kampenaren respecteren de blauwe lijn in winkelstraten (4 foto's)

Kampenaren respecteren de blauwe lijn in winkelstraten (4 foto's)Kampenaren respecteren de blauwe lijn in winkelstraten (4 foto's)Kampenaren respecteren de blauwe lijn in winkelstraten (4 foto's)Kampenaren respecteren de blauwe lijn in winkelstraten (4 foto's)
Redactie: Richard Tennekes

Zaterdag 16 mei 2020 hielden de Kampenaren aan het eenrichtingsverkeer aangegeven door pijlen en de blauwe belijning onder andere in de Oudestraat en Geestraat. Deze belijning is vrijdagmiddag en avond aangebracht in opdracht van de gemeente Kampenzodat met als doel dat er meer ruimte ontstaat om de anderhalve meter afstand tussen mensen te bewaren. Hierbij een foto-impressie.

Hoe moet dat dan met al die auto,s die de hele dag over de Oudestraat rijden ,moeten die zich ook houden aan het eenrichtingsverkeer. Het is nu al levensgevaarlijk als je op de Oudestraat loopt ik vraag me af of het dan niet helemaal een zooitje word
Bruno Karel | zondag 17 mei 2020 11:09
In de Stentor lees ik ook dat er kritiek is over de blauwe coronalijn. INa het lezen van dat artikel, denk ik, wat kunnen de mensen toch zeuren. Ook kan ik nu begrijpen, dat weinig mensen geabonneerd zijn op de Stentor. Het artikel heeft weinig journalistieke waarde, het is meer krantvulling met rommel. Geld niet waard voor een abonnement.
S | dinsdag 19 mei 2020 12:12