De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Inloopspreekuur over reizen met Openbaar Vervoer

Inloopspreekuur over reizen met Openbaar Vervoer
Foto: Ben Vulkers
Redactie: Fred Sollie

KAMPEN – Ervaren OV-reizigers beantwoorden tijdens het inloopspreekuur op dinsdag 28 januari  tussen 13.30 en 15. 00 uur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein.

Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen. Locatie: Café Paatje in De Stadskazerne.

Meer informatie

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.

Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.Kijk op www.ervaarhetov.nl. voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.Voor vragen kunt u bellen met (038) 454 01 30, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Van: dinsdag 28 januari 2020 13:30Tot: dinsdag 28 januari 2020 15:00