<< Ga terug

In een klap

In een klap

Hij was al een bekend persoon in Genemuiden. Met zijn nummer "Ik heb PDD-NOS" haalde Roelof jan (Genemuiden) al de 6000 vieuws op zijn Youtube kanaal "Roelof jan". Af en toe ging hij LIVE op zijn Youtube en kreeg daarbij 10-20 kijkers. Daarna besloot hij om te stoppen met Youtube.

Na een aantal maanden besloot hij om vandaag weer verder te gaan. En dat deed hij door een LIVE-stream te starten. Zo verwachte hij misschien max 30 kijkers, maar dat liep toch anders. Het aantal kijkers steeg namelijk naar de 4200 kijkers na 2 uur LIVE-streamen.

Doordat een aangekondigde video van Dumpert.nl later online kwam, gingen de youtube kijkers tijdelijk rechtstreeks naar Roelof Jan's LIVE-stream kijken. Toen de video van Dumpert toch online kwam hebben de kijkers massaal laten weten dat ze in de wachtende tijd naar Roelof jan's LIVE-steam keken. En dat zag Dumpert zelf ook en poste de link van de LIVE-steam van Roelof jan in de beschrijving.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo