<< Ga terug

Herleving van de kerk in Kampen

Herleving van de kerk in Kampen
Foto: Awakening Europe

Het is bijzonder, maar waar. de kerk groeit in Kampen.

Dan spreken we niet Percé over de gebouwen, maar over de gelovigen. Honderden jongeren in Kampen zijn het afgelopen jaar tot geloof gekomen en velen van hen hebben inmiddels zich laten dopen. Er is een opwekking gaande in ons land, en dus ook in de stad Kampen. Christenen geloven dat 2020 het jaar gaat worden waar de herleving van de kerk nog meer zichtbaar gaat worden.. het argument is vrij simpel

En daarna zal het geschieden, dat Ik Mijn Geest zal uitgieten over alle vlees, en uw zonen en uw dochteren zullen profeteren; uw ouden zullen dromen dromen, uw jongelingen zullen gezichten zien. joel 2 vers 28.

Duizenden evangelisten hebben dromen ontvangen over dit jaar, zo zullen er tientallen stadions gevuld gaan worden met tienduizenden tot honderduizenden christenen en zal er een grote oogst worden binnen gehaald.

Het geloof is er zelfs dat ook de regering en het koninklijk huis getoffen zal worden door deze golf.

in de zomer van 2020 wordt het evenement awakening Europe georganiseerd, dit jaar in Nederland, in de Ahoy in Rotterdam. in vier dagen tijd zullen duizenden evangelisten de straten van Nederland opgaan. na deze vier dagen komen er nog eens vier dagen boven op, in deze vier dagen worden er nog eens negentien naties getoffen door een massa van evangelisten.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo