De Brug

Maandag, 13 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Heerlijk werken en wonen in Kampen

Heerlijk werken en wonen in Kampen
Foto: Deze column is geschreven door Roeland Tameling van Kamper Marketing.
Redactie: Nick de Vries

Onlangs heeft Kampen Marketing de campagne ‘Heerlijk wonen in Kampen’ gestart. Daarmee willen we onder meer werknemers van bedrijven die in onze gemeente gevestigd zijn verleiden om te verhuizen naar Kampen. Dat is ook voor jullie als ondernemers belangrijk:

- Minder woon-werk verkeer
- Meer binding met jullie organisatie

Daarom vraag ik je hierbij vriendelijk om het volgende te doen:

1. Geef Heerlijk Wonen magazines aan nieuwe werknemers van buiten Kampen.
2. Geef de magazines aan werknemers die wellicht zouden willen verhuizen naar Kampen.
3. Verwijs in jullie personeelsgids, e-mail nieuwsbrief of intranet naar de nieuwe website www.heerlijkwoneninkampen.nl.

In het magazine staan namelijk allerlei handige tips en boeiende verhalen over wonen in Kampen.
Hoeveel magazines heb je nodig? Geef je bestelling door via r.tameling@kampenmarketing.nl, dan bezorgen wij de gevraagde hoeveelheid exemplaren bij je bedrijf. Gratis natuurlijk.

p.s. Ik kan het me haast niet voorstellen dat je het nodig hebt, maar hieronder geef ik je graag 5 argumenten waarmee je je collega’s kunt overtuigen van het feit dat wonen in Kampen zo fijn is.

1. Uitstekende infrastructuur: waar je ook moet zijn, voor werk of recreatie, vanuit Kampen ben je er zo. Maar hier blijven is natuurlijk een nog betere optie.

2. Rustig (genoeg): hier vind je nog de relatieve rust die in andere steden van dit formaat en met dit aanbod van faciliteiten niet te vinden is. Rust die uitnodigt om heerlijk te recreëren en om je kinderen in vol vertrouwen op te laten groeien. Met altijd een speeltuin op loopafstand.

3. Bruisend (genoeg): Kampen staat bol van de muziekverenigingen, theatergezelschappen en andere groepen creatievelingen. Er heerst een cultureel klimaat waar zelfs grotere steden van dromen.

4. Prachtige binnenstad: dat Kampen een ongelooflijk mooie Hanzestad is, dat heeft zij tijdens de Hanzedagen aan heel het land in optima forma laten zien. De Kamper binnenstad is compact en huisvest maar liefst 507 rijksmonumenten.

5. De IJsseldelta: De IJssel is de constante die altijd op de achtergrond aanwezig is. Nergens in Nederland is hij zo breed als hier in de delta. Majestueus stroomt hij door het prachtige landschap langs één van de mooiste stadsgezichten van Nederland. Sommigen zeggen zelfs van Europa.