De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Gehavend Wilsum komt tekort bij SEH

Gehavend Wilsum komt tekort bij SEH
Foto: Daan Anthony
Redactie: Gerard Meijeringh

HEERDE - Na drie remises op rij heeft Wilsum zaterdag een nederlaag geleden. SEH was met 4-1 te sterk.

Wilsum-trainer Han Hanekamp kon geen beroep doen op een fiks aantal spelers en moest fllink puzzelen. SEH begon scherp en zette Wilsum onder druk. In de 11e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Een vrije trap werd binnen geschoten.

In de 29ste minuut kwam Wilsum uit het niets op gelijke hoogte. Na een goede pass van Jos Holtland omspeelde Daniel Niemeijer zijn tegenstander en schoot raak. Daarna werd de thuisploeg weer sterker. Vlak voor rust kwam SEH weer op voorsprong, nadat Wilsum de bal niet goed wegwerkte.

Wilsum kreeg in de eerste helft diverse mogelijkheden. Dat was na de rust niet meer het geval. SEH was beter en liet diverse kansen liggen. In de 76ste minuut kwam de thuisploeg wel tot scoren via een afstandsschot.

Nadat een kopbal van Joram Riezebos door een speler van SEH van de doellijn werd gehaald, besliste SEH het duel vlak voor tijd definitief na een foute terugspeelbal van Robin Mijnheer. Daarna zorgde Gert Jan Sollie voor een fraai slotakkoord. Vanaf zo’n 25 meter schoot hij de bal via de onderkant van de lat binnen.