De Brug

Woensdag, 27 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

GECANCELD VANWEGE CORONA: Open lesochtend CBS Mastenbroek

GECANCELD VANWEGE CORONA: Open lesochtend CBS Mastenbroek
Redactie: Fred Sollie

Dit evenement is afgelast vanwege de maatregelen die afgekondigd zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

MASTENBROEK - CBS Mastenbroek houdt maandag 16 maart van 9.00 tot 11.00 uur een open lesochtend. De school komt dan graag in contact met ouders van kinderen uit Mastenbroek en omgeving die hun kind eventueel naar CBS Mastenbroek willen laten gaan.

Tijdens de open lesochtend krijgen bezoekers een indruk van hoe er onderwijs wordt gegeven aan de kinderen. De leerstof van de hoofdvakken (rekenen, taal en begrijpend lezen) wordt voornamelijk digitaal verwerkt. Elke leerling vanaf groep 3 heeft een Chromebook.

Ook de ouders van de leerlingen van de school kunnen die ochtend de lessen bezoeken. Zij kunnen zelf bepalen hoe laat en hoe lang zij de lessen bezoeken.

CBS Mastenbroek is een christelijke basisschool en geeft onderwijs aan ongeveer 30 kinderen. De kinderen komen uit Mastenbroek en omliggende plaatsen. De kinderen zijn verdeeld over twee groepen. De school wil een veilige omgeving bieden waar elk kind wordt uitgedaagd om zo veel mogelijk te ontdekken en te leren.

De school is gevestigd aan Kerkwetering 2.

Van: maandag 16 maart 2020 09:00Tot: maandag 16 maart 2020 11:00