<< Ga terug

Filmhuis Kampen: extra voorstelling MI VIDA

Filmhuis Kampen: extra voorstelling MI VIDA

Door onvoorziene omstandigheden kon de film Mi Vida niet vertoond worden op vrijdag 13 december. Filmhuis Kampen biedt daarvoor haar excuses aan en heeft de film nogmaals geprogrammeerd en wel op 10 januari 2020.

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?
Lou staat voor een dilemma, kiest ze voor haar eigen leven, of dat van haar familie? Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

NL 2019
Regie: Norbert ter Hall
Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Loïc Bellemans, Mark Kraan, Fermi Reixach e.a.
Lengte: 88 minuten
Entreeprijs: 9 euro (pashouders 7 euro).
Filmhuis Kampen, Burgwal 84
www.filmhuiskampen.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo