<< Ga terug

€1.000,- voor Kamper verenigingen!

€1.000,- voor Kamper verenigingen!
Foto: Nico van Maastricht

Kamper verenigingen ontvangen weer zo’n €1.000,- voor hun Duiten!

Tijdens het 14e inlevermoment, op zaterdag 20 april, werden er door de Kamper verenigingen weer flink wat gespaarde Duiten ingeleverd. Een aantal van hen had leuk gescoord tijdens het Sportevent van de Kamper Sportraad en verzilverde hier hun gewonnen Duiten. Anderen hebben juist weer flink opgehaald bij de lokale ondernemers. Bij een flink aantal ondernemers ontvangt u bij uw aankopen Duiten, voor de verenigingen, en ook tijdens allerlei evenementen kunnen Duiten worden verdient voor het schoonhouden van het terrein en de omgeving.

Vergeet niet uw vereniging aan te melden voor een spaarpot bij het Full Color Festival, want ook hier worden elk jaar weer veel Duiten beschikbaar gesteld voor een schoon festivalterrein.

Het inlevermoment van afgelopen zaterdag werd muzikaal opgeluisterd met een optreden van Brobando. Zij speelden van 15.00 - 17.00 uur in de binnenstad van Kampen. Dit initiatief van VZK, De verenigde zaken van Kampen, en SAMBIQ wordt financieel ondersteunt door de OVK en het Evenementen Platform Kampen.

Op 11 mei is de volgende editie van ‘Muziek op de promenade’, dit keer wordt de muziek verzorgd door Euphonia uit Wilsum. Om 13.30 wordt gestart op de Botermarkt.

Komt allen en doe een Duit in het Zakje van uw vereniging!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo