De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Eerste Huwelijksbeurs Kampereiland

Eerste Huwelijksbeurs Kampereiland
Foto: Aangeleverd.
Redactie: Nick de Vries

KAMPEREILAND - Het Kampereiland vormt op zaterdag 16 april het decor voor geliefden. Als de parel van de IJsseldelta zijn prille lentepracht toont en weidevogels hun ei leggen, vindt bij ontmoetingscentrum Ons Erf en Museumboerderij Erf 29 de eerste Huwelijksbeurs plaats.

Tal van ondernemers uit de regio presenteren een compleet aanbod voor een huwelijksarrangement en voor huwelijksjubilea. Van trouwlocatie tot kerk, en van feestaccommodatie tot koets, visagist, coupeuse en manicure.

De Huwelijksbeurs Kampereiland vindt plaats aan de Heultjesweg 14 en 31 te Kampen en duurt van 10.30 tot 15.00 uur. De toegang is gratis. Informatie over het voorlopige programma en de deelnemende beursbedrijven is te vinden via www.facebook.com/huwelijksbeurskampereiland2016.

Het gebied, gelegen tussen IJssel en Zwarte Water wordt volgens de organisatie niet voor niets de parel van de IJsseldelta genoemd. Met zijn traditionele boerenerven, waterpartijen, weidse vergezichten en indrukwekkende luchten vormt het oude Kampereiland de ideale en fotogenieke omgeving om elkaar het ‘jawoord’ te geven. Met Museumboerderij Erf 29 als officiële trouwlocatie, de Nederlands Hervormde kerk voor de kerkelijke inzegening en ontmoetingscentrum Ons Erf als feestzaal voorziet het Kampereiland in alles om van je trouwerij of huwelijksjubileum een onvergetelijke dag te maken. De huwelijksbeurs speelt zich op en om deze locaties af.