De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Concert dameskoor en Lucas Kramer

Concert dameskoor en Lucas Kramer
Redactie: Fred Sollie

IJSSELMUIDEN – Dameskoor Parvo Talento geeft zaterdag 2 november een najaarsconcert in de Dorpskerk. Medewerking komt van de zanger Lucas Kramer.

De begeleiding is in handen van pianist Wim Kanis. Dirigent is Henk van de Wetering. Tijdens het concert is er een collecte voor de opbouw van kerken in Syrië waarover Lucas Kramer meer zal vertellen.Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl. Betalen na afloop van het concert via een eenmalige automatische incasso. De opbrengst komt geheel ten goede aan het goede doel.

Parvo Talento

Parvo Talento is in 1996 ontstaan uit meisjeskoor De Blijde Stem. Momenteel zingen er 10 vrouwen in het koortje. De afgelopen jaren hebben ze meegewerkt aan concerten met het Nunspeets mannenkoor, het Byzantijns Kozakkenkoor, Musica Religiosa en kerstvieringen in de Dorpskerk van IJsselmuiden en Wilsum. Jaarlijks werken ze mee aan ‘Zingend naar de Zondag’ en laten ze ouderen in verzorgingstehuizen een avond genieten van hun muziek.

 

Aanvang: zaterdag 2 november 2019 20:00