<< Ga terug

Circus RENZ Berlin komt naar Kampen

Circus RENZ Berlin komt naar Kampen
Foto: persdienst Circus RENZ Berlin

KAMPEN – Vanaf volgende week is het befaamde Circus RENZ Berlin voor een reeks oorstellingen te gast in Kampen. Het Circus staat van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 29 juni op het veld aan de Van Doorneweg – nabij McDonalds en achter ACTION. Mis het niet want Circus RENZ biedt een prachtig programma voor alle leeftijden en met voor ieder wat wils!

Het circus werd in het jaar 1842 opgericht door voorvader Ernst Jakob Renz. RENZ brengt een show boordevol Mensen, Dieren en Sensaties. Ondanks het ‘’verbod op wilde dieren’’ vervullen onze prachtige dieren nog altijd een belangrijke rol in onze shows.

RENZ brengt traditiegetrouw veel paarden mee. U bent, ook overdag, welkom om een kijkje bij de dieren te nemen. Alleen al onze staltent is 40 meter lang en biedt huisvesting aan een kleine 20 paarden. Daarnaast presenteren wij honden en kamelen. Van die laatste zijn onlangs weer een aantal baby’s geboren.

De show duurt zo’n twee uur, entreeprijzen tussen 15 (kind) en 18 euro (volw.) of op vrijdag (onze Actiedag) tussen 10 (kind) en 15 euro (volw).

Meer details op https://www.facebook.com/Circus-Renz-BerlinOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo