De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Christelijke vriendengroep presenteert videoclip

Christelijke vriendengroep presenteert videoclip
Redactie: Fred Sollie

GRAFHORST/GENEMUIDEN - Een christelijke vriendengroep uit Genemuiden/Grafhorst presenteert op 15 mei hun nieuwe nummer ‘Kijk terug naar Jezus’. Het nummer geeft diverse verhalen uit de Bijbel weer en stelt daarin elke keer Jezus centraal. De vriendengroep wil de luisteraar prikkelen om de Bijbelse verhalen te vergelijken met de huidige tijd.

De vriendengroep - bestaande uit: David van der Toorn, Herrald van de Bruinhorst, Roelof Jan Wentink en Leonard van Asselt - broedde al langer op het idee om een christelijk nummer te schrijven. David: “Deze coronatijd gaf ons de mogelijkheid om samen dit nummer te schrijven, op gepaste afstand natuurlijk. Naast het schrijven van het nummer is er ook een videoclip opgenomen." Leonard: "Het leek ons mooi om de videoclip in een kerk op te nemen, dit is ook gelukt. De kerkelijke omgeving past goed bij het nummer.”

De vrienden hopen dat de boodschap van het nummer ‘een geweldig effect’ met zich mee zal brengen. Roelof Jan: “Wij zijn allemaal christelijk opgevoed, maar we hopen dat zowel christelijke als niet-christelijke mensen geraakt mogen worden door het nummer.” Herrald voegt daaraan toe: “Het gaat per slot van rekening niet alleen om ons nummer, maar vooral om de boodschap.”

Het nummer: ‘Kijk terug naar Jezus’ is vrijdag 15 mei vanaf 19.00 uur te zien en te beluisteren op Youtube, Spotify, Apple music en Deezer.

Heerlijk nummer !!! Met wel een hele mooie tekst en nog belangrijker; Elk woord is duidelijk verstaanbaar !!! Grote klasse !!! Wat een sound. Heel bijzonder. ( Advies: maak er jullie eigen sound van). Het ligt heerlijk in het gehoor. Er is gekozen voor een passende videoclip. Niks geen toeters en bellen, mede daardoor blijf je heel goed de tekst volgen en komen alle stemmen afzonderlijk nog beter tot hun recht. Zorg dat dit nummer goed verspreid wordt, zoals de lokale/regionale omroepen, Daarnaast Groot Nieuws, E.O. etc. Neem de moeite om dit nummer te beluisteren op: Youtube, Spotify, Apple music en Deezer.
Klaas | vrijdag 15 mei 2020 22:49