De Brug

Vrijdag, 7 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Cafe organiseert zaalvoetbal sponsortoernooi Aangepast Sporten

Cafe organiseert zaalvoetbal sponsortoernooi Aangepast Sporten
Ingezonden door: Croymans

KAMPEN – Teams van café ’t Ponton, Kamper Events en sportcafé de Reeve trekken vrijdag 17 februari ter strijde tegen twee teams van het G zaalvoetbal. Het achterliggende doel: geld inzamelen, zodat dit jaar weer een groots toernooi georganiseerd kan worden voor jongens en meisjes met een speciale behoefte.

Een spontaan ontstaan idee aan de bar van ‘t Ponton leidde van het een naar het ander. Balsponsoren, collega ondernemers uit Kampen, stelden geld ter beschikking voor het ludieke initiatief en moedigen mensen aan om allen te komen kijken in sporthal de Reeve.

Uitbater van café ’t Ponton, Jimmy Croymans: “Veel van de jongens van de G voetbal komen regelmatig bij ons over de vloer. We sponsoren nota bene een eigen team. Het toernooi is een mooie manier om wat terug te doen.” Over de vrijgevigheid van zijn mede ondernemers zegt Croymans: “Het doet me goed te zien dat er zoveel sociale betrokkenheid is in Kampen. Er hoeft niet altijd wat tegenover te staan, iemand iets gunnen geeft ook voldoening.”

De vijf teams zullen op vrijdagavond 17 februari vanaf 19.00u in sporthal de Reeve allen een keer tegenover elkaar komen te staan. Na de wedstrijden volgt de prijsuitreiking en wordt het sponsorbedrag bekend gemaakt door wethouder Geert Meijering. Tijdens de avond zal een deel van de bieromzet ten goede komen aan Stichting Aangepast Sporten Kampen. De organisatie roept dan ook op om allen te komen kijken.

https://www.facebook.com/events/1871710593059382/