De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Bekende natuurfotograaf presenteert zijn werk in Kampen

Bekende natuurfotograaf presenteert zijn werk in Kampen
Foto: Alexander Koenders
Redactie: Fred Sollie

KAMPEN – Op uitnodiging van Vereniging van NatuurFotografen Noord-West Overijssel en cameraNu.nl geeft natuurfotograaf Alexander Koenders op dinsdag 15 oktober in zalencentrum De Leuke Hanzestad een presentatie van zijn werk.

Alexander Koenders (1963) is ondernemer en nauw betrokken bij allerlei milieu gerelateerde vraagstukken. Hij is echter vooral bekend als natuurfotograaf, ambassadeur van Olympus en oprichter en voorzitter van Stichting Deel de Natuur.

Koenders raakte reeds op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd in de natuur. Onder invloed van zijn vader ontstond een grote liefde voor vogels, maar pas veel later ging hij ze ook fotograferen. Vanuit de vogelfotografie verbreedde zijn interesse zich richting zoogdieren, landschappen en uiteindelijk de natuur in de meest ruime zin van het woord. Alexander Koenders wil met zijn fotografie bijdragen aan het besef dat wij als onderdeel van de natuur, met onze invloed daarop, uiteindelijk ook ons eigen leven en de gezondheid van onze kinderen beïnvloeden. Zijn werk is in diverse publicaties en digitale uitingen terug te vinden. Meer informatie over Koenders staat op www.alexanderkoenders.com

De presentatie begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Entree voor niet leden kost 5 euro.

Aanvang: dinsdag 15 oktober 2019 20:00