De Brug

Zaterdag, 8 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)

Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)Beeldenroute Ventura in Stadspark in Kampen (9 foto's)
Redactie: Richard Tennekes

Zondag 26 juli 2020 was de tweede editie van de Ventura Beeldenroute tussen de poorten in het Stadspark in Kampen. De volgende edtities zullen plaatsvinden op op zondag 2, 9 en 16 augustus a.s. van 11.00 tot 17.00 uur en het betreft een verrassende “levende standbeelden” route tussen Cellebroeders- en de Broederpoort in het Stadspark van Kampen.

Naast beelden van “koningin Wilhelmina” en “juffrouw Hendriks”, staat ook er ook het beeld van “clown Rico” in zijn circus, laat Amir Youssef uit Bahrein zijn goochelkunsten zien en gaat Roodkapje op bezoek bij haar grootmoeder.

Iedere week ontdek je andere standbeelden in het Stadspark van Kampen. Geen zondag is hetzelfde. Laat je elke zondag opnieuw verrassen door de standbeelden tijdens jouw wandeling door het park.