<< Ga terug

Arrestatieteam ingezet bij dreigende situatie Tormentil

Arrestatieteam ingezet bij dreigende situatie TormentilArrestatieteam ingezet bij dreigende situatie TormentilArrestatieteam ingezet bij dreigende situatie Tormentil

KAMPEN - Een arrestatieteam van de politie is woensdagmorgen ingezet vanwege een dreigende situatie aan de Tormentil. Omstanders spreken van een verwarde jongen die zichzelf wat aan dreigde te doen. De politieactie werd om 11.30 beeindigd.

De politie liet eerder aan een verslaggever ter plaatse weten dat het dreigingsrisico zo groot was dat zij ook groots heeft ingezet. Een arrestatieteam van de politie was met honden aanwezig. De buurt was afgezet en omwonenden werden geadviseerd in hun woning te blijven. Ook stond er een ambulance paraat.

De actie was al vanaf vroeg in de ochtend bezig. Een verslaggever zag rond 11.30 uur dat een jongen ‘ik schatte hem niet ouder dan 18’ zich rustig overgaf aan de politie. De politie doet vanwege de privacy verder geen mededelingen over het voorval.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo