<< Ga terug

Zomerontmoeting bij Humanitas

Zomerontmoeting bij Humanitas

KAMPEN – Voel je je alleen omdat iedereen in deze tijd met vakantie is? Heb je behoefte aan een praatje of een spelletje? Kom dan op dinsdag 13 augustus naar de zomerontmoeting bij Humanitas in de bibliotheek van Kampen.

'Voor velen is de zomervakantie een periode om naar uit te kijken. Lekker met het gezin of vrienden op vakantie. Maar anderen zien er als een berg tegenop', aldus coördinator Petra Stevering. 'Want juist in de zomer, wanneer activiteiten en vrijwilligerswerk vaak stilliggen en veel mensen met vakantie zijn, kunnen de achterblijvers zich alleen voelen.'

Spelletje en praatje

Vrijwilligers Harry en Tineke van Humanitas zullen in Café Paatje aanwezig zijn voor een gezellig praatje en/of spelletje. Petra Stevering vertelt belangstellenden over de activiteiten van de non-profit organisatie. Ook zijn er gratis “ik nodig je uit” ansichtkaarten te verkrijgen. 'Deze kaarten kun je gebruiken om iemand uit te nodigen voor een gezellige activiteit of om even bij te kletsen', vertelt Petra, die hoopt veel mensen op het maandelijkse spreekuur van Humanitas in de bieb te mogen spreken.

Wil je weten wat Humanitas in deze regio nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens op www.humanitas.nl/zwolle.

Waar: Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216
Wanneer: dinsdag 13 augustus, van 13.30-15.00 uur


Van: dinsdag 13 augustus 2019 13:30
Tot: dinsdag 13 augustus 2019 15:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo