Vera Aleksieieva , Elise Snijder, Linde Heldoorn, Lotte Kroes en Lieke Stijf.
Vera Aleksieieva , Elise Snijder, Linde Heldoorn, Lotte Kroes en Lieke Stijf. Foto: Joyce Ninaber

2e plaatsings wedstrijd middenbouw niv 5 en bovenbouw suplement

Sport Ingezonden

Afgelopen zaterdag mochten onze meiden van de middenbouw niveau 5 en bovenbouw supplement G afreizen naar Oldemarkt voor hun 2eplaatsingswedstrijd.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Vera Aleksieieva , Elise Snijder, Linde Heldoorn, Lotte Kroes en Lieke Stijf.


Op balk hadden de meiden een beetje last van zenuwen maar hebben allemaal een mooie oefening geturnd. Daarna mochten de meiden op vloer hun kunsten laten zien. Voor Elise en Lieke was het de eerste keer een vloeroefening op muziek. Alle meiden lieten erg nette oefeningen zien.

Op sprong lieten de meiden zien dat ze vooruit zijn gegaan, ook op brug lieten zij zien dat er hard geoefend is de afgelopen tijd.

Uiteindelijk resulteerde dit in een eerste plaats voor het team! Het harde werken is beloond met een welverdiende medaille.

In de 3e wedstrijd was het de beurt aan Elyza Zijtveld en Iris Boeve.

Op balk turnden de meiden allebei een nieuwe oefening. Hoewel de zenuwen aanwezig waren hebben ze een keurige oefening neergezet.

Op vloer turnden de meiden prachtige oefeningen met vooral veel uitstraling. Elyza eindigde op dit toestel zelfs op de 2e plaats.

Na nette sprongen was het nog de beurt aan brug. Hier sloten de meiden de wedstrijd af met keurige oefeningen. Iris werd hier beloond met een 2e plaats.

Samen met hun team eindigden de dames op een 3eplaats. Individueel werd Iris 6e en Elayza 16e.

Ook kregen deze beide dames nog hun welverdiende medaille(s) van de vorige wedstrijd.

De trainsters zijn super trots op jullie!

Vera Aleksieieva , Elise Snijder, Linde Heldoorn, Lotte Kroes en Lieke Stijf.
Vera Aleksieieva , Elise Snijder, Linde Heldoorn, Lotte Kroes en Lieke Stijf.
Iris Boeve en Elyza Zijtveld
Iris Boeve, Joyce Ninaber, Elyza Zijtveld