Afbeelding
Hennie Gerritsen

Gerrit Westerhof uit kampen lijsttrekker 50plus Overijssel voor Waterschapsverkiezingen

· leestijd 1 minuut Algemeen

20 maart 2019 zijn de verkiezingen. Er wordt niet alleen voor de Provinciale Staten gestemd maar ook voor de waterschappen. 50PLUS Overijssel is er klaar voor. Dat verklaart de lijsttrekker voor het Waterschap Drents Overijsselse Delta, Gerrit Westerhof. We hebben een verkiezingsprogramma waar ik voor de volle 100% achter sta en een kandidatenlijst met een mooie mix van kandidaten uit Drenthe en Overijssel.

Wie is Gerrit Westerhof?

Mijn naam is Gerrit Westerhof. Ik woon in Kampen en ben getrouwd met Ynske. Mijn werkzame leven heeft zich afgespeeld op het gebied van voedselveiligheid en dierziekte bestrijding. Aanvankelijk als keurmeester, vervolgens als opzichter bij de toenmalige Veterinaire Dienst en uiteindelijk coördinator dierziekte bestrijding bij de VWA te Groningen. Maatschappelijk ben ik in de sport bestuurlijk actief geweest binnen de KNSB als bestuurslid en als voorzitter geweest van de gewestelijke TC. Tevens was ik secretaris van de TC Regio-Oost. Ook was ik actief als jurylid bij atletiek wedstrijden. Ik stel mij verkiesbaar voor het waterschap omdat water mij altijd heeft geboeid. Als watersporter en als schaatser.

Waarom heeft u gekozen om voor 50PLUS op de lijst van het waterschap te staan?

Om te beginnen sta ik achter de beginselen en de standpunten van 50PLUS. Veel belangrijke onderwerpen worden door andere partijen onvoldoende onder de aandacht gebracht. Het Waterschap is ook één van de oudste bestuursvormen in Nederland. Dat alles inspireert mij. Daarom heb ik mij namens 50PLUS kandidaat gesteld voor het waterschap Drents Overijsselse Delta.

Wat vindt u zelf belangrijk?

Ons verkiezingsprogramma spreekt van schoon, veilig en betaalbaar. Dat kan als het Waterschap zich beperkt tot de wettelijk opgedragen kerntaken. Ik wil en zal mij daarvoor inzetten.

Waar kunnen onze lezers meer vinden over het verkiezingsprogramma?

De verkiezingsprogramma’s en de gekozen leden vindt u terug op onze website: www.50plusoverijssel.nl.

De leden bepalen.

50PLUS is een Democratische ledenpartij. Dit houdt in dat de leden bepalen. Zo wel de kandidatenlijst als het verkiezingsprogramma zijn door onze lokale leden goedgekeurd. Dit geschiedt ten allen tijde in een lokale ledenvergadering

Foto door Owen Winkel

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47