Afbeelding
Foto: Tennekes.

De Heugte vormt aftrap voor weer een dag vertier tijdens laatste dag Sail Kampen 2024

Algemeen

Vandaag de laatste dag Sail met weer talloze activiteiten, maar uiteraard trappen we al vroeg af met Jaarmarkt De Heugte. Dee vindt plaats van 08.00 tot 19.00 uur. Meer dan 150 kooplieden komen naar Kampen.

Het parcours is vandaag te vinden aan de Noordweg, Oudestraat, Gasthuisstraat, Nieuwe Markt, Burgwal.

Enkele tips van de organisatie voor het parkeren van de auto’s en de fietsen: Komt u uit de richting IJsselmuiden dan adviseert de organisatie om te parkeren op het parkeerterrein ‘Stationsplein IJsselmuiden’. “Tevens kunt u parkeren op industrieterrein ‘Spoorlanden’”

“Komt u uit de richting Kampen dan adviseren wij u te parkeren op het terrein van Graansloot Kampen, volg hiervoor de borden van Sail.”

Voor wie per fiets komt heeft de organisatie de volgende tips. “Wanneer u op de stadsbrug rechtsaf slaat vindt u fietsparkeervakken aan de rechterzijde.

Komt u vanuit Kampen dan kunt u uw fiets parkeren op de stoep van de kruising Noordweg en Julianastraat.”

De organisatie wijst bezoekers erop dat ook op De Heugte zakkenrollers actief kunnen zijn en zegt dat het bij drukte handig is om de kinderen goed in de gaten te houden en om eventueel een telefoonnummer om de pols te hangen.

Kijk voor het hele Sailprogramma op https://visitkampen.nl/sailkampen/maandag-01-april-2024

Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 9 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 20 uur geleden