Afbeelding
beeld aangeleverd

Kunstschilder uit Grafhorst exposeert in Balkbrug

Algemeen

GRAFHORST - De in Grafhorst wonende kunstschilder Piet den Hertog exposeert van zaterdag 9 april t/m zaterdag 30 april zijn werk in tentoonstellingsruimte ‘De Schuur’ te Balkbrug. Daar is ook werk te zien van Marius van Dokkum, Annelies ’t Hart en Maarten ’t Hart.

Piet den Hertog laat een aantal stillevens zien, afgewisseld door verschillende andere onderwerpen. Waaronder de serie ‘Corona in beeld’. Dit alles uitgevoerd in olieverf. 

Marius van Dokkum – die zijn eigen museum heeft in Harderwijk waar hij veel van zijn humoristische taferelen laat zien – toont er zijn boslandschappen en portretten, uitgevoerd in verschillende technieken.

Van Annelies ’t Hart hangen er tekeningen in (kleur)potlood, waaronder een kleine serie waarop vogels afgebeeld zijn. Voor liefhebbers van kerkinterieurs en stadsgezichten is er werk te zien van Maarten ’t Hart.

Locatie: Groot Oever 14, 7707 PW Balkbrug. Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur. Tweede Paasdag (18 april) en Koningsdag (27 april) van 13 tot 17.00 uur.