Yannick Vrielink en navigator Harm van Koppen winnen Zuiderzeerally

KAMPEN - Het nieuwe seizoen van het Nederlands Rally Kampioenschap is voor Yannick Vrielink goed begonnen. Samen met zijn navigator Harm van Koppen schreef Vrielink in de Ford Fiesta R5 de 35e editie van de Zuiderzeerally op zijn naam. 

In het Nederlands Historic Rally Kampioenschap ging de winst naar Antoine Biesheuvel en navigator Saskia Bleijenberg. Voor een fotoreportage van fotograaf Tennekes zie www.brugnieuws.nl. Op de site is tevens een filmpje te zien met dronebeelden van de rally. Elders in deze krant staat een achtergrondverhaal over de rally, geschreven door Maarten van Gemert. De 35e editie van de Zuiderzeerally kende drie klassementsproeven die drie keer werden verreden. De proeven werden verreden in en rondom Kampereiland, Wilsum en Kamperveen.  De tweede klassementsproef betekende tevens de terugkeer van het onverharde deel in de rally. 

VAG te sterk voor Reijersdam

KAMPEN - Het dagteam van de Kamper biljartverenging VAG heeft vorige week overtuigend gewonnen van stadsgenoot Reijersdam. VAG won met 41-32. 

Aan de kant van VAG wist met name Eildert Kuiken te imponeren. Het C2-team van Reijersdam wist van DOS Hattem te winnen (27-32) en het C3-team speelde gelijk in Steenwijk.