Hard werkend Set-Up met lege handen

OOSTZAAN - Aan de inzet lag het niet en bij vlagen werd er ook aardig gevolleybald door de mannen van Set-Up in het uitduel tegen Compaen. Daarmee kon echter niet worden voorkomen dat de IJsselmuider volleyballers afgetekend verloren: 4-0.

Set-Up begon goed aan de eerste set. Gaandeweg sloop er onzorgvuldigheid in het spel van de IJsselmuidenaren en wist Compaen een voorsprong te nemen van 24-21. Vervolgens wist Set-Up het weer even spannend te maken, maar het was toch de thuisploeg die aan het langste eind trok en met een uitslag van 27-25 de set wist binnen te halen.

In de tweede set speelde Set-Up wisselvallig. De heren werkten hard en scoorden soms op heel fraaie wijze punten. Tegelijkertijd waren er ook wel wat schoonheidsfoutjes in het spel van de IJsselmuider formatie. Compaen wist met een aantal wissels het verschil te maken in deze set: 25-19.

De derde set werd een kopie van de eerste. Er werd volop strijd geleverd en goede momenten werden afgewisseld met mindere. Set-Up bleek niet stabiel genoeg om de tegenstander echt in de problemen te brengen en een setwinst van 25-21 in het voordeel van Campaen was daarvan het resultaat. In de vierde set probeerde Set-Up nog de eer te redden. Het bleek de ploeg niet gegund, want ook deze set ging naar Compaen: 25-18. Het is nu zaak voor Set-Up om in het aankomende duel een ommekeer te bewerkstelligen om degradatie af te wenden.